четверг, 12 января 2012 г.

Модуль 5. Рефлексія.

За допомогою Модуля 5 узагальнила свої знання про те, як я можу використовувати Інтернет-ресурси у  роботі над проектами,  дізналась що можно оцінювати Веб сайти за допомогою чіткої інструкції як для вчителів так і для учнів різних вікових категорій (для кожної категорії є свої інструкції окрім молодших школярів), дізналась, що у список літератури треба заносити всі джерела інформації, які використовуються в проекті, дізналась що потрібно заносити до списку використаних джерел також і сайти де були позичені малюнки для проекта. Проаналізувала навички 21 століття, які можно сформувати за допомогою Інтернет - ресурсів у учнів сьогодення для успішного майбутнього дорослого життя.

Цей модуль допоміг мені поміркувати про те, які зміни може внести використання Інтернет-ресурсів у процес навчання моїх учнів, а саме: розширити кругозір моїх учнів, навчити критично мислити відбираючи необхідну інформацію за проблемою, спілкуванню за допомогою Інтернет- ресурсів на запропановану вчителем тему, розвити творчість та ініціативність і таке інше…

1 комментарий:

  1. Досить розгорнуто Ви написали про узагальнені знання. А що ще треба доопрацювати або які у Вас є питання стосовно цього модуля?

    ОтветитьУдалить